Mattojen pesu

Mattojen pesupalvelut yrityksille ja yksityisille

K-S Kotimattopesula Oy Jyväskylässä pesee mattosi ja petivaatteesi ilman ajanvarausta. Kotimattopesulassa voidaan tehdä laaka- ja konepesut. Pesulassamme on kaikki mattojen ja isojen tekstiilien pesuun tarvittavat koneet ja laitteet. Ammattitaitoinen ja laadukkaaseen työhön sitoutunut henkilökuntamme palvelee ja auttaa asiakkaitamme mielellään. Olemme avoinna arkisin klo 8-17 ja lauantaisin klo 10-14, Vasarakatu 17, Jyväskylä.

Mattojen laakapesu (tasopesu)

Kotimattopesula tarjoaa ammattimaisen laakavesipesun, juuri sellaisen kuin maton pesuohje vaatii. Taso- eli laakapesun vaativia mattotyyppejä ovat esimerkiksi durrie, puuvilla- ja paperinarumatot sekä ryijy- ja plyysimatot. Pesulassa pestynä matto kuivuu nopeasti ja näin vältytään värien sekoittumisilta sekä hajuhaitoilta.

Laakapesua vaativat matot käsitellään suorana taittamatta niitä jyrkille mutkille. Matto pestään levitettynä harjakoneella mattotyypille sopivaa pesuainetta käyttäen sopivassa lämpötilassa. Lopuksi matot kuivataan koneellisella kosteudenpoistolla varustetussa kuivaushuoneessa.

Mattojen tasopesun hinta on 10,50/12,50 €/m2. Huom. Pesemme ainoastaan vesipesun kestäviä mattoja ja kodin isoja tekstiilejä.

Mattojen konepesu

Kotimattopesulan suurissa mattopesuun suunnitelluissa koneissa ”räsymatot” ja puuvillamatot tulevat puhtaiksi ympäristöä kuormittamatta. Matot kuivataan linkouksen jälkeen kuivaus-huoneessa, joka on varusteltu koneellisella kosteudenpoistolla.

Kauttamme myös likaa keräävät matot!

Mattojen noutopalvelu - Mattopesu Jyväskylä

Mattojen noutopalvelu

Noudamme mattonne ja palautamme ne pestyinä takaisin. Kuljetukset tiistaisin ja torstaisin n. klo 12.00-14.30 välillä.

Soita: 014 283 800 

Mattopesun palveluhinnasto

Mattojen tasopesu

Mattojen tasopesun hinta on 10,50/12,50 €/m2.

Huom. Pesemme ainoastaan vesipesun kestäviä mattoja ja kodin isoja tekstiilejä.

Mattojen konepesu
KoneHinta kuivattunaHinta lingottuna
Iso kone38 €33 €
Pieni kone27 €22 €

Petivaatteiden konepesut: Pieni kone 30 €  ja iso kone 40 €

 

Nouto ja palautus:
15 € (10 km säteellä pesulasta)
25 € (yli 10 – 20 km asti)

Yli 20 km sovitaan erikseen.