Siivousaineet ja siivousvälineet

Siivousaineiden ja -välineiden myynti Jyväskylässä

Jyväskylän Mattopesu Oy on monipuolinen siivousaineiden ja – välineiden palveleva myymälä Jyväskylässä Vasarakadulla saman katon alla K-S Kotimattopesula Oy:n kanssa. Tarjoamme laajan valikoiman puhtausalan tuotteita ja palveluita samasta paikasta yrityksille ja kotitalouksille.

Valikoimiimme kuuluvat korkealuokkaiset siivouksessa tarvittavat aineet, välineet, paperituotteet, jätesäkit ja hygieniatuotteet.

Puhdistusaineiden ja työvälineiden valinta

Ei ole ihan sama millaisella ”rätillä” tai pesuaineella peset. Laadukkaita tuotteita käyttämällä kevennät työtäsi ja säästät aikaa, vettä ja kemikaaleja, päästen hyvään lopputulokseen siivouksessa.

Hyvän siivousvälineen ominaisuuksia ovat mm. tilanteeseen sopiva materiaali, imukyky, hyvä liikkuvuus, nukkaamattomuus, koko, keveys, säädettävyys ja välineen helppo puhdistettavuus.

Sopiva puhdistusaine valitaan lian (mitä lika on ja miten pintaan kiinnittynyttä se on), pintamateriaalin ja työmenetelmän mukaan. Puhdistusaineet jaetaan karkeasti neutraaleihin, happamiin, emäksisiin, desinfioiviin ja liuottimiin. Puhdistusaineiden kehittelyssä kiinnitetään yhä kasvavammin huomiota ympäristöystävällisyyteen, biohajoavuuteen, veden ja puhdistusaineen annostelun määrän vähentämiseen.

Lattioilla käytetään suoja-aineena erilaisia vahoja, öljyjä ja kivensuoja-aineita. Lattioiden hoitoaineet sisältävät yleisesti saippuaa, vahoja ja /tai öljyjä. Hoito- ja suoja-aine valitaan lattiamateriaalin, olosuhteiden, työmenetelmien ja muiden lattiassa käytettyjen aineiden mukaan.

Myynnissä olevat tuotteet

Myynnissämme on Berner Heti- siivousaineet, Etsko Nordic Oy:n Plano ja Step-siivousaineet ja MediFresh- hygieniatuotteet. Lisäksi kotimaisen Nosoyn Grojet siivousaineet.

Meiltä löytyy tuotteita täysin ekologiseen siivoukseen. Kotimaiset kasviperäiset, luontoon täydellisesti biohajoavat pesuaineet kodin ja kehon turvalliseen ja ympäristöystävälliseen puhdistamiseen Ole Hyvä- ja Naturette-tuotteet mm. siivoussaippuat ja pyykkietikat.

Siivousvälinevalikoimamme muodostuu lähinnä Berner Oy:n, Viledan  ja Clean Import Oy:n toimittamista välineistä.

VIleda siivoustuotteet
Sappax siivoustuotteet
Clean Import siivoustuotteet
Berner siivoustuotteet