Siivouskoneet ja siivousvaunut

Siivouskoneiden ja siivousvaunujen myynti ja vuokraus

Jyväskylän Mattopesu Oy on monipuolinen siivousaineiden ja – välineiden palveleva myymälä Jyväskylässä Vasarakadulla saman katon alla K-S Kotimattopesula Oy:n kanssa. Tarjoamme laajan valikoiman puhtausalan tuotteita ja palveluita samasta paikasta yrityksille ja kotitalouksille.

Vuokraamme ja myymme erilaisia siivouskoneita ja siivousvaunuja tarpeenne mukaan. Tarkoituksenmukaiset siivouskoneet ja siivousvaunut nopeuttavat, tehostavat ja keventävät siivousta. Niillä saadaan laskettua merkittävästi siivouskustannuksia mm. ajan ja työvoiman säästöinä.

Jyväskylän Mattopesu on HENRY SHOP! Meiltä löydät maailman ostetuimman pölynimurin Numatic Henryn ja sen sukulaiset tarvikkeineen ja lisävarusteineen. Käy tutustumassa https://henryshop.fi/

Kauttamme on saatavilla useiden eri valmistajien koneita ja siivousvaunuja!

Esimerkkejä myynnissä olevista siivouskoneista ja vaunuista:

Henry ja Hetty Pölynimureiden myynti
Pölynimurit

Mm. iloiset ja kauniit Numatic Henry ja Hetty, joissa on ammattitason puhdistusominaisuudet ja energialuokitus A. Numaticin Henry on maailman eniten myyty ammatti-imuri, jonka pölypussi ei täyty ihan heti. Sen tilavuus on jopa 3 kertaa isompi (9L) kuin tavallisissa imureissa. Juuri kestävyys, tehokas moottori, sekä suodatustulos erottaa Henryn muista imureista. Kestävä rakenne tekee imurista pitkäikäisen. Henry on varustettu poikkeuksellisen suorituskykyisellä ja tehokkaalla moottorilla. Tritex-suodatinjärjestelmä varmistaa, että se mikä menee sisälle, pysyy myös sisällä. Lisäksi allergiakoteihin Henry Allergy ja kotieläintalouksiin Henry Petcare.

Tomcat Edge siivouskoneiden myynti
Lattianhoitokoneet

Esim. Tomcat Edge– lattianhoitokoneet vahanpoistoon ilman kemikaaleja, peruspesuihin ja puun, kiven ja betonin hiontaan. Lisäksi perinteiset pyörivät lattianhoitokoneet peruspesuihin ja vahanpoistoon.

Numatic-siivouskoneiden myynti
Yhdistelmäkoneet

Esim. Numatic ja Fimap-siivouskoneet pienten ja suurten lattiapinta-alojen pesuun.

Charles - Vesi-imuri
Vesi-imurit

Pölyn ja veden imurointiin esim. suorituskykyinen Numatic Charles. Charlesin A-luokan pölynimuriominaisuudet, pestävä suodatin ja mahdollisuus käyttää korkealuokkaisia Hepa Flo-pölypusseja varmistavat tehokkaan puhdistuksen ja paremman ilmanlaadun. Jos tarvitsee imuroida vettä, vaihda vain suodatin imurilaitteeseen ja imusuulakkeen vedenpoistoon sopivaksi.

George - Painehuuhtelulaite
Painehuuhtelulaitteet

Tekstiilipintaisten sohvien, tuolien, auton penkkien ja kokolattiamattojen pesuun tehokas Numatic George tai Henry Wash.

Pölyä tai vettä – George hoitaa!

Tämä klassikko on todella käyttäjäystävällinen: pölyn- ja veden imuroinnissa, lattian pesussa, matonpesussa sekä pientekstiilien pesussa… George hoitaa hommat.

Siivousvaunut
Siivousvaunut

Kaikenkokoiset käyttötarkoitukseesi ja tiloihisi sopivat siivousvaunut mm. Vileda, Alfa Cleaning, Rekola.

Vuokrattavat koneet

  • Lattianhoitokoneet:
    – 13”, 14″ ja 17” (pyörivät) peruspesuihin, vahanpoistoon
    – Tomcat Edge, Egde Mini ja Nano Edge (epäkesko) vahanpoistoon ilman kemikaaleja, peruspesuihin,
    puun, kiven ja betonin hiontaan
  • Yhdistelmäkone: Fimap Genie XS ja Numatic 244 XN (pienempiin kohteisiin), Numatic TGB 1840 (keskisuuret ja isot kohteet). Varaa yhdistelmäkone ainakin pari päivää ennen tarvetta.
  • Vesi-imuri
  • Painehuuhtelulaite

Siivouskoneiden vuokrahinnasto

HintaVuorokausivuokraLisävuorokausipe-ma
Lattiakone, pyörivä20€+10€
Tomcat Edge80€+45€
Tomcat Edge mini/Nano Edge50€+30€
Vesi-imuri10€+5€
Painehuuhtelulaite35€+15€50€
Yhdistelmäkone80€-110€+45€-60€

Kysy lisää koneista ja laitteista 014-283800 tai 0400-646502